Ugrás a fő tartalmi részhez Ugrás a főmenübe Ugrás az oldal lábrészéhez
  • Rólunk
    • Szerkesztőségi irányelvek
    • Impresszum
    • Kapcsolattartó
  • Aktuális szám
  • Megjelenés alatt
  • Archívum
  • Szerzői útmutató
  • Élelmiszer és Marketing Konferencia
    • Bemutatkozó
    • Program
    • Regisztráció
Keresés
  • Regisztráció
  • Bejelentkezés
Keresés
  1. Főoldal /
  2. Archívum

Archívum

  • Évf. 14 szám 2 (2018)

  • Évf. 14 szám 1 (2018)

  • Évf. 13 szám 2 (2017)

  • Évf. 13 szám 1 (2017)

  • Évf. 12 szám 2 (2016)

  • Évf. 12 szám 1 (2016)

  • Évf. 11 szám 1-2 (2015)

  • Évf. 10 szám 2 (2014)

  • Évf. 10 szám 1 (2014)

  • Évf. 9 szám 2 (2013)

  • Évf. 9 szám 1 (2013)

  • Évf. 8 szám 1-2 (2011)

  • Évf. 7 szám 1 (2010)

  • Évf. 6 szám 1-2 (2009)

  • Évf. 5 szám 2-3 (2008)

  • Évf. 5 szám 1 (2008)

  • Évf. 4 szám 1 (2007)

  • Évf. 3 szám 2 (2006)

  • Évf. 3 szám 1 (2006)

  • Évf. 2 szám 1-2 (2005)

  • Évf. 1 szám 1-2 (2004)

  • Megjelenés alatt

Információ

  • Szerzőknek
  • Könyvtárosoknak

Nyelv

  • Magyar
  • English

Kézirat benyújtása

Kézirat benyújtása

Böngészés

ISSN 1786-3422 (Nyomtatott)
ISSN 2560-2551 (Online)


cop. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing cop.  2020.

Az Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing egy nyílt hozzáférésű folyóirat, amelyre a Creative Commons 4.0 standard licenc alábbi típusa vonatkozik: CC-BY-NC-ND-4.0.

Kiadja a Kaposvári Egyetem, felelős kiadó: Prof. Dr. Kovács Melinda, rektor

7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40. | Pf.: 16. | Tel.: 82/505-800, 82/505-900 | Fax: 82/505-896

 

A kiadói rendszerről