Szerkesztőbizottság

INCZE Kálmán, az Országos Húsipari Kutatóintézet nyugalmazott igazgató, a szerkesztőbizottság tiszteletbeli elnöke

Dr. BASKA Ferenc, Osztályvezető, egyetemi docens, Állatorvosi Egyetem, Egzotikusállat- és Vadegészségügyi Tanszék

BÍRÓ Antal, Termelési vezető, Gyulahús Kft., a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja

ÉDER Tamás, Élelmiszeriparért felelős országos alelnök, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, Elnök, Magyar Húsiparosok Szövetsége

Dr. FELKAI Beáta Olga, Élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkár, Agrárminisztérium

Dr. FRIEDRICH László Ferenc, Intézetigazgató, Tanszékvezető, egyetemi tanár, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának elnöke

Gasparikné Dr. REICHARDT Judit, Osztályvezető, WESSLING Hungary Kft., Mikrobiológiai osztály

HORVÁTH Ferenc, Cégvezető, SPAR Magyarország Kft.

Dr. KASZA Gyula, Osztályvezető, Kockázatmegelőzési és Oktatási Osztály, Nemzeti Élelmiszerláncbiztonsági hivatal (NÉBIH), Egyetemi docens, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), Címzetes egyetemi tanár, Állatorvostudományi Egyetem;

Dr. KOVÁCS Levente, Tudományos munkatárs, MATE Állattenyésztés-tudományi Intézet

Dr. KOVÁCS Melinda, Akadémikus, Intézetigazgató, MATE Élettani és Takarmányozástani Intézet

Dr. KOVÁCS Péter, Tulajdonos, Funkció Kft, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja

Dr. NÉMETH Csaba, Kutatásfejlesztési vezető, Capriovus Kft., Címzetes egyetemi docens, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék

Dr. Nguyen Duc QUANG, Tudományos és innovációs igazgatóhelyettes, egyetemi tanár, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék

POMÁZI Gyula Zoltán, Elnök, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala

Dr. ORAVECZ Márton, Elnök, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal (NÉBIH)

PÁSZTORNÉ Dr. Huszár Klára, Oktatási ügyekért felelős Intézetigazgató-helyettes, egyetemi docens, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék

Dr. PÓTI Péter, Intézetigazgató, egyetemi tanár, MATE Állattenyésztés-tudományi Intézet

Dr. SZALAY Orsolya, Osztályvezető, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság, Termelési Folyamataudit Osztály, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának tagja

SZÉCSÉNYI Tamás, Élelmiszeripari igazgató, Nemzeti Agrárgazdálkodási Kamara

Dr. ZSARNÓCZAY Gabriella, Elnök, Magyar Élelmiszertudományi és Technológiai Egyesület, a Magyar Élelmiszerkönyv Hús és Hal Szakbizottságának meghívott szakértője

Dr. JÓNÁS Gábor, Egyetemi adjunktus, MATE Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet, Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék 

Főszerkesztő:
Dr. FRIEDRICH László Ferenc

Szerkesztő:
Dr. ZSARNÓCZAY Gabriella

 

Kiadja a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Felelős szerkesztő, online lapmenedzser:
G. Szabó Sára

Olvasószerkesztő:
Katona József

Műszaki szerkesztő, laptervezés: