Információk

ONLINE KÉZIRATBEKÜLDÉS

Regisztráció és bejelentkezés szükséges ahhoz, hogy online formában anyagot tudjon beküldeni, illetve hogy ellenőrizhesse a már beküldött kéziratának státuszát. Bejelentkezés után kattintson a KÉZIRAT BENYÚJTÁSA gombra, majd töltse fel kéziratát az alábbi formai követelmények szerint. Beküldött kéziratát szintén itt tekintheti meg.

Formai követelmények

ELLENŐRZŐLISTA AZ ONLINE KÉZIRATBEKÜLDÉSHEZ

A beküldési folyamat részeként a szerzőnek ellenőriznie kell, hogy a beadvány megfelel-e az alábbiakban felsorolt követelményeknek. Amennyiben nem felel meg, akkor a beadványt visszaküldjük.

  1. A beadvány előzőleg nem közölték sehol, ittetve nem fogadták el közlésre másik lapban (ha mégis, akkor a magyarázatot fel kell tüntetni a szerkesztőnek szóló megjegyzésben).
  2. A dokumentum megfelel a Szerzői útmutatóban közölt formai követelményeknek.
  3. A bírálati folyamatra vonatkozóan követtem az anonim bírálati folyamat utasításait.

SZERZŐI JOGI NYILATKOZAT

Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

2018. május 25-től életbe lépett az EU általános adatvédelmi rendelete, amellyel összhangban módosult a KE adatvédelmi szabályzata (http://www.ke.hu/tartalom/kozerdeku/adatvedelmi-szabalyzat.pdf).

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Élelmiszer és marketing (korábban Táplálkozásmarketing) levelezőlista  tagjairól adatokat nem tárolunk, mindössze e-mail címeiket tartjuk nyilván; ennek jogalapja az Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing folyóirathoz tett regisztrációs hozzájáruláson alapul (hivatkozva a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontra). Ön a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, ami azonban nem érinti a korábbi hozzájáruláson alapuló adatkezelés jogszerűségét. Tájékoztatjuk Önt továbbá, hogy adatait harmadik személynek nem adjuk át, azokhoz csak a kiadvány lapmenedzsere, valamint a levelező lista kezelője fér hozzá. A nyilvántartás a levelezőlistáról való leiratkozással megszűnik. 

OPEN ACESS POLITIKA

This journal provides immediate open access to its content on the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge